Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir mahallelerinde seçim çalışmalarına katıldı.

06.06.2015 12:40

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir mahallelerinde seçim çalışmalarına katıldı.

Tüfekci, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir ve Taraşçı mahallerinde son seçim çalışmalarına katılarak, halkın sandığa gitmesini istedi.

AK Parti'nin  bu kadar sevilmesindeki esas unsurun halkın yanında durması olduğunu ifade eden Tüfekçi, "AK Parti milletin dilinden konuşuyor, halkla siyaset yapmaktadır. AK Parti milletin partisidir ve yaptığı çalışmalarla devlet ile millet arasındaki mesafeyi ortadan kaldırmıştır. Bu partinin sahibi sizlersiniz" diye konuştu.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer de vatandaşın olmadığı demokrasinin düşünülemeyeceğini belirtti. Siyasetin en önemli noktasının vatandaşın sandığa gitmesiyle demokrasinin tecelli etmesi olduğunu ifade eden Konurer, "Yaptığımız çalışmalarla halkın sandıkla olan bağını güçlendirmeye çalışıyoruz. Vatandaşın siyasi görüşü ne olursa olsun demokrasiye katkı anlamında herkesi sandığa gitmesidir" dedi.

Seydişehir'e hizmet için büyük projelerin start aldığını anlatan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Büyükşehir belediyemizin gücüyle, vatandaşımıza hizmet için  çalışmalarımıza inanç ve azimle devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement