Germencik Belediyesi Yol Yapımında Hız Kesmiyor - Son Dakika
Yerel

Germencik Belediyesi Yol Yapımında Hız Kesmiyor

Germencik Belediyesi Yol Yapımında Hız Kesmiyor

Germencik Belediyesi Şşntiyesi 2017 yılına da hızlı girdi.

22.03.2017 12:57

Germencik Belediyesi Şşntiyesi 2017 yılına da hızlı girdi. 2016 yılı sonuna kadar geride kalan sürede yapılan yol çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Germencik Belediyesi, 2017 yılında da yol yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Germencik Belediyesi 2016 yılı içerisinde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmaları yanı sıra 2017 yılı içerisinde de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Camikebir mahallesinde Kaldırım Parke taşı döşemesinde çalışmalarına devam eden ekiplerin, Yaklaşık 4000 m2 Kaldırım parke döşemesi gerçekleştirdiği söylendi. Germencik belediyesi Fen İşleri Müdürü Hakan Açabay ekibi ile alanda bulunarak çalışmaları yerinde takip ediyor. Germencik Belediyesi, 2017 yılında da yol yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. 2017 yılının ilk 2 ayında 11.000 m2 parke taşı döşemesini tamamlayan Germencik Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Camikebir mahallesinde 8.000 m2 kaldırım karosu ve 4000 m2 bordür döşemesi gerçekleştiren ekipler, Neşetiye mahallesinde 7.000m2, Ortaklar mahallesi İnci ve Dicle Sokakta 1.000m2, Kızılca Gedik mahallesinde 2.000 m2, İstasyon mahallesinde 7.000 m2, Mursallı mahallesinde 2.500 m2, Yenimahalle'de 2.000 m2 yine bu çalışmaların yanı sıra park mahallesinde 2.000 metre bordür, 3000 m2 kaldırım karosu, Germencik merkezde 2.000 m2 parke taşı döşeme ve tadilat işlemi gerçekleştirdiği belirtildi.

Bu Çalışmaları yakından takip eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın; "Germencik'in yol çilesini bitirme noktasında çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki süreçte belirlediğimiz program çerçevesinde yol yenileme çalışmalarımız devam edecek. Hizmet bekleyen merkez ve mahallelerimizde geçen zaman içerisindeki çalışmalarımızı vatandaşlarımız gördü. Sıcak Asfalt çalışmalarının yanı sıra mahallelerimiz de parke taşı döşemesi ve Kaldırım karo plak döşemelerine hız kazandırdık ve Havaların müsaade ettiği süre içerisinde elimizden geleni yaptık. Önümüzdeki süreçte yine çalışmalarımıza devem edeceğiz. Değişen ve Gelişen Bir Germencik sloganı ile çıktığımız yolda Çehresi değişen bir Germencik ortaya koymak istiyoruz. Bunu da Kent Meydanı projemizin yanı sıra yaptığımız Kültür Evinin çehresindeki çalışmalar ile göstermeye çalışıyoruz. Bu anlamda da ekibimize güvenim sonsuz. Fen İşleri Müdürümüz Hakan Açabay bey gece gündüz her türlü fedakarlığı göstererek Germencik için çalışmaları sürdrüyor. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Germencik Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Camikebir mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Germencik Belediyesi Yol Yapımında Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement