Giresun Belediyesi İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Giresun Belediyesi İftar Yemeği Verdi

Giresun Belediyesi tarafından Taşbaşı Sosyal Tesisleri'nde yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verildi.

20.07.2012 23:00

Giresun Belediyesi tarafından Taşbaşı Sosyal Tesisleri'nde yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, İl Özel İdaresi Başkanı Mehmet Emür ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel de katıldı.

Vali Şahin, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının fakirlerin yüzünün güldüğü bir ay olduğunu ve bu vesileyle ilk iftarını vatandaşlarla beraber açtığını söyledi.

Yardımlaşma ve kardeşlik duygularının ramazan ayında zirveye çıktığını ifade eden Şahin, "Ramazan ayı fakirlerin hiçbir zaman uzak kalmayı istemedikleri bir aydır. Bundan dolayı Belediye Başkanı Aksu'ya ve iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Aksu ise amaçlarının ramazan ayında insanlara fakirliğini hissettirmemek ve tüm vatandaşlarla beraber olmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Her zaman olduğu gibi halkımızın yanında, halkımızla beraber iftarımızı bugün burada açtık. İftar çadırı yerine tuvaleti ve lavabosu olan bir mekanda yemek vermeyi tercih ediyoruz ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İftar yemeğimiz Ramazan ayı boyunca her gün devam edecek ve iftar sonrasında da her gün fasıl olacak. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Valimize de yemek verme sezonumuzun ilk gününde bizleri ve vatandaşlarımızı yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum."

Muhabir: Gülizar Şenel

Yayıncı: Orhan Topal - GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Belediyesi İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement