Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş: - Son Dakika
Yerel

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş:

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 'Çalışma İlkelerimizin Başında Her Zaman 'Önce İnsana Hizmet' Anlayışımız Yer Almaktadır' Dedi

27.01.2011 14:17

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 'Çalışma ilkelerimizin başında her zaman 'Önce insana hizmet' anlayışımız yer almaktadır' dedi.

Ellibeş, İhsaniye Merkez Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak, vatandaşla sohbet etti. Ellibeş'e inceleme gezisinde Genel Koordinatör Nihat Abiş ile Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman da katıldı. Ellibeş, Gölcük'ün her yönüyle büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu ifade ederek 'Gerek sınırlarıyla ve gerekse nüfusu ile Türkiye genelindeki 41 vilayetten büyük bir nüfusa sahip olan ilçemizde çok yönlü hizmetler yapmaya devam ediyoruz' dedi.

İhsaniye Mahallesi'nin de sürekli gelişime ve değişime uygun bir özelliği bulunduğunu anlatan Ellibeş, şunları kaydetti:

'Nerede bir ihtiyaç varsa Gölcük Belediyesi oraya hizmet götürmektedir. Belediyelerin en önemli görevi insanın var olduğu her alana hizmet sunmaktır. Çalışma ilkelerimizin başında her zaman 'Önce insana hizmet' anlayışımız yer almaktadır. Gölcük Belediyesi olarak İhsaniye'de ihtiyaç duyulan her konuya duyarlılık göstererek, sorunlara çözüm üretmeye devam ediyoruz.'

(NEC-KÖS) - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement