Gömeç Kaymakamı Yavuz'dan Neriman Teyzeye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gömeç Kaymakamı Yavuz'dan Neriman Teyzeye Ziyaret

Gömeç Kaymakamı Yavuz\'dan Neriman Teyzeye Ziyaret

Balıkesir’in Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, ilçede yalnız yaşayan 85 yaşındaki Neriman Aras’ı evinde ziyaret etti.

03.02.2015 16:53

Balıkesir'in Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, ilçede yalnız yaşayan 85 yaşındaki Neriman Aras'ı evinde ziyaret etti.

Eşini çok genç yaşlarda kaybettiği ve 3 çocuğundan birini de elektrik akımına kapılması sonucunda toprağa verdiği öğrenilen Neriman Aras'ın ilçedeki evinde tek başına yaşamak zorunda kaldığı belirtildi.

2 yetişkin çocuklarından birinin ilçeye bağlı Hacıosman Köyünde, diğerinin ise Altınoluk'ta ikamet ettiği bildirilen Neriman Teyzeyi ziyaret eden Kaymakam Naif Yavuz, tek katlı evinde derme çatma bir soba ile ısınmaya çalıştığı gözlenen yaşlı kadını kaloriferli bir eve yerleştirmeyi teklif etti.

Ancak kendisine başta ilçenin sevilen esnaflarından Erdem Egüven olmak üzere tüm komşularının sahip çıktığını anlatan yaşlı kadın, bu yüzden de komşularından asla ayrılmak istemediğini ve komşularını çok sevdiğini Kaymakam Yavuz'a anlattı.

İlerlemiş yaşına ve zorluklarla dolu bir yaşam sürmesine rağmen halinden şikayet etmeyen yaşlı kadına yönelik ziyaretinin ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Kaymakam Naif Yavuz, Gömeç Kaymakamlığı bünyesinde Neriman Teyzeye gereken maddi yardımları yaptıklarını ancak soğuk havaların en yoğun yaşandığı bu mevsimde kendisini daha sağlıklı koşullarda kaloriferli bir eve yerleştirmek istediklerini ancak yaşlı kadının bu teklifi komşularını çok sevmesi nedeniyle kabul etmediğini belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç Kaymakamı Yavuz'dan Neriman Teyzeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement