Gto'dan 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Gto'dan 23 Nisan Kutlaması

Gto\'dan 23 Nisan Kutlaması

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve TBMM’nin açılışının 94. yıl dönümünü bir mesaj yayımlayarak kutladı.

22.04.2014 13:20

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve TBMM'nin açılışının 94. yıl dönümünü bir mesaj yayımlayarak kutladı.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamada Bartık ve Yener çocukların bir ülkenin refahının güvencesi olduğuna vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin geleceği için yetiştirdiğimiz fidanlar, refahımızın güvencelerisiniz. Refahımızı güvence altına almak için sizleri, kendine güvenen, fikir üreten, zamanın ruhunu anlayan, teknolojiye hakim, araştırmacı, girişimci, vizyonu geniş birer birey olarak yetiştirmek de biz büyüklerin en önemli sorumluluğudur. Gaziantep iş dünyası olarak bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek üzerimize düşeni yapmaya gayret ederek, sürekli gelişen, kalkınan kabına sığmayan, dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer alan bir Türkiye için, mutlu bir toplum için her zaman çocuklarımızın yanında yer alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, bu yıl TRT tarafından 36'ncısı düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği nedeniyle Gaziantep'e gelen tüm misafir çocuklarımızın da Atatürk tarafından Türk çocuklarına armağan edilen dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, tüm çocuklarımıza güzel bir gelecek diliyoruz" - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gto'dan 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement