Gündoğdu'dan Başkan Asya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gündoğdu'dan Başkan Asya'ya Ziyaret

Gündoğdu\'dan Başkan Asya\'ya Ziyaret

Muş Şeker Fabrikası Müdürü Hakim Gündoğdu, Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

22.09.2016 13:51

Muş Şeker Fabrikası Müdürü Hakim Gündoğdu, Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erciş Şeker Fabrikası Müdür Yardımcılığı görevinden Muş'a atanan Gündoğdu, tanışma ziyaretleri kapsamında Başkan Asya ile bir araya geldi. Şeker Fabrikası Müdürü olarak yeni görevine başlayan Gündoğdu, kamu kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmak için tanışma ziyaretlerine başladığını belirtti. Muş Belediyesi ile ortak çalışmalara hazır olduklarını söyleyen Gündoğdu, Muş'un kalkınması için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile Başkan Asya, Müdür Gündoğdu'ya yeni görevinde başarılar diledi. Belediyenin faaliyetleri hakkında Gündoğdu'yu bilgilendiren Başkan Asya, sorumluluk bilinci ile halka hizmet sunduklarını vurguladı. Kamu kurumlarıyla koordineli çalışmanın gayretinde olduklarını belirten Başkan Asya, bu tür ilişkilerin hizmet için önemli olduğunu ifade etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gündoğdu'dan Başkan Asya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement