Hastalara Evde Sağlık Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Hastalara Evde Sağlık Hizmeti

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile yatalak ya da kronik hastalığı olanlar evlerinde ziyaret edilerek sağlık hizmeti veriliyor Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Tuğba Öğden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile yatalak ya da kronik hastalığı olanların, aile hekimleri ve evde sağlık hizmeti sunan ekipler tarafından tek tek ziyaret edildiğini söyledi.

27.11.2015 14:22

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile yatalak ya da kronik hastalığı olanlar evlerinde ziyaret edilerek sağlık hizmeti veriliyor

Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Tuğba Öğden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimleri ile yatalak ya da kronik hastalığı olanların, aile hekimleri ve evde sağlık hizmeti sunan ekipler tarafından tek tek ziyaret edildiğini söyledi.

Hastaların durumlarını kontrol ettiklerini ve gerekli sağlık hizmetlerini uyguladıklarını belirten Öğden, "Bu uygulama sağlık hizmeti alınması açısından çok önemli. Hastanelerimize gelemeyen vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edip, kontrollerini yapıyoruz. İsteklerini soruyoruz. İlçemizdeki bu uygulama hem bizim için hem de halkımızın memnuniyetini kazandı. İnsanların hayır dualarını almak kadar güzel bir duygu olamaz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastalara Evde Sağlık Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement