Havran Grup Lideri Oldu - Son Dakika
Yerel

Havran Grup Lideri Oldu

Havran Grup Lideri Oldu

Balıkesir’in Havran ilçesinde, Okullara arası yarışmalarda mücadele eden Muzaffer Leman Akpınar Mesleki e Anadolu Lisesi, körfez de grup lideri oldu.

02.01.2015 12:50

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Okullara arası yarışmalarda mücadele eden Muzaffer Leman Akpınar Mesleki e Anadolu Lisesi, körfez de grup lideri oldu. Havranlı genç kızlar, gruplarında Edremit F.Sözen M.T.A.Lisesini 3-0, Havran M.Çalışır Anadolu Lisesini 3-1 yenerek büyük başarı gösterdi.

Başarılı kızları kutlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Nazmi Güven, başarılarının artarak devam edeceğini söyledi. Nazmi Güven, " Gençlerimiz özverili bir şekilde hazırlandı ve müsabakalara başarılı bir şekilde devam ediyor. Amacımız, Körfez elemelerinden sonra Balıkesir'de yapılacak finallere katılmak, ilçemizi ve okulumuzu her yerde temsil etmektir Elimizden geldiği kadar da bu temsili başarıyla taçlandırmak istiyoruz. Diğer taraftan sporcularımıza, sporun faydalarını, gerekliliğini, sporun kazanımlarını yaşatarak anlatıyoruz. Antrenmanlar ve müsabakalar münasebetiyle kamuoyunda spora karşı olumlu düşünceler oluşmasına katkı sağlıyoruz. İnsanların spora olumlu tavır sergilemesi çok uzun bir süreç ve biz bu sürece küçük bir katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Okul Müdürü Nuri İnan da," Gençlerimizi ve onları çalıştıran, hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Nazmi Güven ve Koray Vergili'yi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin daha büyük başarılara imza atabilmeleri için bizler okul yöneticileri olarak her türlü desteği yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın karşılık bularak çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Havran İlçemizi ardından Balıkesir ilimizi başarı ile temsil etmeye devam edeceğiz." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran Grup Lideri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement