Hüda Par'dan Açıklama - Son Dakika
Yerel

Hüda Par'dan Açıklama

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı (TPAO) yan kuruluşu olan Turkish Petroleum International Company (TPIC) bünyesinde çalışan taşeron işçilerin, iş akitlerine son verilmek istenmesini doğru bulmadıklarını söyledi.

04.01.2015 17:06

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı (TPAO) yan kuruluşu olan Turkish Petroleum International Company (TPIC) bünyesinde çalışan taşeron işçilerin, iş akitlerine son verilmek istenmesini doğru bulmadıklarını söyledi.

Doğru, işçilere destek olmak amacıyla yaptığı açıklamada, TPİC'deki işçilerin 31 Aralık'ta iş akitlerinin feshedilmek istendiğini anımsattı.

İşçilerin eylem başlatması, sendika ve yerel basın ile Batman kamuoyunun ilgisi üzerine TPAO yöneticilerinin geri adım atarak sorunu kısmen çözmesinin olumlu bir gelişme olduğunu ifade eden Doğu, "Ancak sorunun kökten çözülmesi gerekir. Bu şekildeki bir çözüm işçileri kaygılandırmaktadır. Sorunun seçime kadar dondurulduğu anlaşılmaktadır. Ancak seçimden sonra bu işçi kardeşlerimizin durumunun ne olacağı meçhuldür" dedi. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hüda Par'dan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement