İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması

"İlkadım'ın en büyük sıkıntısı haline gelen otopark sorununu yapacağımız yarı otomatik kapalı modern ve güvenilir katlı otopark ile çözeceğiz"

16.10.2014 17:45

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'ın en büyük sıkıntısı haline gelen otopark sorununu yapacağımız yarı otomatik kapalı modern ve güvenilir katlı otopark ile çözeceğiz" dedi.

Tok, İlkadım ilçesinin kenti merkezi olması nedeniyle en çok trafik ve otopark sorunun yaşanan bölgesi olduğunu söyledi.

Bu sıkıntının çözümü için çalıştıklarını belirten Tok, "İlkadım ilçesi günden güne büyüyerek gelişiyor ve bu gelişimle birlikte gelen sıkıntılardan en önemlisi otopark sorunudur. İlkadım'ın en büyük sıkıntısı haline gelen otopark sorununu yapacağımız yarı otomatik kapalı modern ve güvenilir katlı otopark ile çözeceğiz. Yapılan araştırmalar sonucunda şu an açık otopark olarak kullanılan ve belediyemiz tarafından işletilen eski Yimpaş yanında bulunan alanımıza teknolojik katlı otopark projesini hizmete sunacağız. Yarı otomatik olacak olan otoparkta son teknoloji kullanılacak ayrıca güvenlik son derece yüksek olacak. Dar alana daha çok araç yerleştirme bakımından otomatik sistemin kullanılacağı otoparkımızda İstanbul gibi büyük şehirlerde yapılan sistem uygulanacak. Bu sayede hem otopark sıkıntısı ile yaşanan trafik sorunu çözülecek hem ihtiyaçlarını karşılamak için ilçemize gelen insanlar araçlarını güvenle otoparkta bırakabilecek" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement