İncirliova'da Çiftçiler İçin Yayın Dağıtım Seferberliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

İncirliova'da Çiftçiler İçin Yayın Dağıtım Seferberliği Düzenlendi

İncirliova\'da Çiftçiler İçin Yayın Dağıtım Seferberliği Düzenlendi

İncirliova ve köylerinde çiftçilerin bilinçlendirilmesi ve ihtiyaç duydukları konularda eğitilmelerini sağlamak amacıyla afiş, kitapçık, liflet ve broşür dağıtıldı.

28.03.2014 09:54

İncirliova ve köylerinde çiftçilerin bilinçlendirilmesi ve ihtiyaç duydukları konularda eğitilmelerini sağlamak amacıyla afiş, kitapçık, liflet ve broşür dağıtıldı.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından basımı yapılarak, İlçe Müdürlüklerine dağıtımı yapılan afiş, kitapçık, liflet ve broşürlerin İncirliova Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Merkez ve Köylerde tanıtımı yapılarak, dağıtımları gerçekleştirildi.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, çiftçilerin bilinçlendirilmesi ve ihtiyaç duydukları konularda eğitilmelerini kapsayan afiş, kitapçık, liflet ve broşürlerin etkin bir şekilde dağıtılmasının amaçlandığı program kapsamında İncirliova Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından dağıtımlarına başlanıldığını bildirdi.

Çiftçilerin yayım faaliyetlerinden daha fazla ve etkin şekilde faydalanmaları için 'yayın dağıtım seferberliği' adı altında gerçekleştirilen faaliyette üretim yoğunluğu göz önüne alınarak basımı yapılan afiş, kitapçık, liflet, broşürlerin dağıtımı yapıldı. Dağıtım esnasında çiftçilere her konu hakkında açıklamalarda bulunularak sorular cevaplandı, sorunların çözümüne yönelik eğitimlerde bulunuldu.

Çiftçilerin dikkatini çekecek, inceleme olanakları olabilecek alanlar seçilerek gerçekleştirilen dağıtımda öncelikli olarak yerleşim yerlerinin giriş ve çıkışlarına, kahvehanelere, ilaç, gübre ve tohum bayilerine, kooperatif binalarına ayrıca uygun olduğu düşünülen diğer yerler seçildi.

Tüm çiftçilerin faydalanabileceği yararlı bilgiler içeren afiş, kitapçık, liflet, broşür şeklindeki basılı yayınlar dağıtılmaya ve uygun görülen yerlerde çiftçilere sunulmaya İl genelinde devam edileceği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova'da Çiftçiler İçin Yayın Dağıtım Seferberliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement