İstiklal-Kurtpınar Mahalle Muhtarı Turnacı: "1. Muhtarlar Çalıştayı Olumlu Geçti" - Son Dakika
Yerel

İstiklal-Kurtpınar Mahalle Muhtarı Turnacı: "1. Muhtarlar Çalıştayı Olumlu Geçti"

İstiklal-Kurtpınar Mahalle Muhtarı Turnacı: "1. Muhtarlar Çalıştayı Olumlu Geçti"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramada Otel’de gerçekleştirilen 1. Muhtarlar Çalıştayı’na katılan İstiklal-Kurtpınar Mahallesi Muhtarı Adem Turnacı, çalıştayın oldukça verimli geçtiğini vurguladı.

15.08.2014 18:11

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramada Otel'de gerçekleştirilen 1. Muhtarlar Çalıştayı'na katılan İstiklal- Kurtpınar Mahallesi Muhtarı Adem Turnacı, çalıştayın oldukça verimli geçtiğini vurguladı.

Tekirdağ Büyükşehir ekibi kadrosuyla tanıştıklarını dile getiren Turnacı, yuvarlak masa çalışmaları yaptıklarını anlatarak, "Yuvarlak masa çalışmalarında mahalle muhtarları bir tarafa, köy muhtarları bir tarafa ayrıldık. Biz mahalle muhtarları olarak Saray ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldik. İlçedeki en önemli 6 sorunu istediler" dedi.

Muratlı muhtarları olarak 7 sorun dile getirdiklerinin altını çizen Adem Turnacı, "Mahalle içi yollarının bakımı ve yenilenmesi, mahalle aralarında başıboş gezen hayvanların ıslahı, sesli cihazlarla satışın önlenmesi, mezarlıkların bakımı ve buralara tuvalet ve abdest alma yeri yapılması, şehir içi trafik düzeni ve çevreyolu yapılması, kapalı pazar yeri ile kapalı ve açık otopark yapılması, şehirden ilçelere belediye otobüsü konulması ve derelerimizin ıslahı konu başlıkları altında eksiklerimizi belirttik" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstiklal-Kurtpınar Mahalle Muhtarı Turnacı: '1. Muhtarlar Çalıştayı Olumlu Geçti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement