İzasad Aliağa'yı Tanıttı - Son Dakika
Yerel

İzasad Aliağa'yı Tanıttı

İzasad Aliağa\'yı Tanıttı

İzmir’in Aliağa ilçesi, 2016 yılında yapılacak olan ‘4. Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferans ve Sergisi’ne talip oldu.

25.03.2015 17:03

İzmir'in Aliağa ilçesi, 2016 yılında yapılacak olan '4. Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferans ve Sergisi'ne talip oldu.

Kaynak teknolojileri konularında bilimsel çalışmalar yapan akademisyenler ile kaynaklı imalat yapan sanayi kuruluşlarını buluşturan konferansın Aliağa'da ilçesinde yapılması için harekete geçen İzmir Aliağa Stratejik Araştırmalar Derneği (İZASAD), Gazi Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 4. Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferans ve Sergisi'nin istişare toplantısına katılarak Aliağa'nın tanıtımını yaptı.

4. Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferans ve Sergisi'nin gerçekleştirileceği yerin belirlenmesi için Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Kültür Merkezi'nde yapılan tanıtım toplantısına, Aliağa adına Aliağa Belediye Meclis Üyesi Raşit Özkan, Aliağa Belediye Meclis Üyesi ve İZASAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Keskinoğlu ile İZASAD Başkan Yardımcısı Adil Çağlar katıldı.

Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Rahmi Keskinoğlu, bugünün adımlarıyla güçlü bir yarını inşa edebilmek için yola çıktıklarını söyledi. Keskinoğlu, Aliağa'nın gelişimi ve güçlü bir gelecek kurulması noktasında üreten bir ekonomiye ihtiyaç olduğunun altını çizerek, "Gelişimin, teknoloji ve bilimi takipten geçtiğinin farkındalığıyla, Uluslararası Kaynak Teknolojileri Konferansı ve sergisi organizasyonunu Aliağamız da gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzasad Aliağa'yı Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement