Jandarmadan Bebeklere Kuruluş Yıl Dönümü Zıbını - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Bebeklere Kuruluş Yıl Dönümü Zıbını

Jandarmadan Bebeklere Kuruluş Yıl Dönümü Zıbını

Jandarma Teşkilatının kuruluş tarihi olan 14 Haziran'da, Isparta'da doğan bebeklere zıbın hediye edildi.

14.06.2014 16:33  Güncelleme: 16:34

Isparta Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, Jandarma Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 14 Haziran'da doğan bebeklere zıbın hediye edildi.

Isparta Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret etti.

Isparta Merkez İlçe Komutanı Yüzbaşı Cem Yalçın ve beraberindeki jandarma personeli, Yeni Doğan Çocuk Ünitesindeki odaları gezerek, yeni doğum yapmış anneleri tebrik etti, bebeklere üzerinde jandarma teşkilatı ambleminin bulunduğu zıbın hediye etti.

Yalçın, burada yaptığı konuşmada, teşkilatın 175. kuruluş yıl dönümünü büyük heyecanla kutladıklarını söyledi. Bu kapsamda farklı bir etkinlik düzenlemek istediklerini anlatan Yalçın, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine gelerek, 14 Haziran'da doğan bebeklere zıbın hediye ettiklerini kaydetti.

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Pınar Taner Topsakal da  yapılan ziyaretin kendilerini ve anneleri mutlu ettiğini söyledi. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Bebeklere Kuruluş Yıl Dönümü Zıbını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement