Kahta İkbal-der, Bülbülzade Vakfını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kahta İkbal-der, Bülbülzade Vakfını Ziyaret Etti

Kahta İkbal-der, Bülbülzade Vakfını Ziyaret Etti

Kahta İkbal Kültür ve Yardım Derneği yöneticileri Gaziantep Bülbülzade Vakfını ziyaret etti.

26.08.2015 16:54

Kahta İkbal Kültür ve Yardım Derneği yöneticileri Gaziantep Bülbülzade Vakfını ziyaret etti.

Kahta İkbal Kültür ve Yardım Derneği Onursal Başkanı Ziya Tepe ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Akbaş, Kahta Beyan Gazetesi ve Eğitimle Diriliş Dergisi imtiyaz sahibi Mustafa İşeri, Adıyaman Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz, Gaziantep Bülbülzade Vakfını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kahta İkbalder camiası, İslami alanda faaliyetlerini yürüten Gaziantep'in önde gelen sivil toplum örgütlerinden olan Bülbülzade Vakfını ziyaret etti. Ziyarete, Kahta İkbalder Onursal Başkanı Ziya Tepe, Dernek Başkanı Ebubekir Akbaş, Kahta İkbal-Der'in yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi. Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir ise vakfın yaptığı faaliyetler hakkında ziyaret heyetine bilgilendirdi.

İkbal-Der Başkanı Ebubekir Akbaş, "İslami camialar arasında bir birlik ve beraberliğin olması ümmet bilinci açısından vazgeçilmezdir. Dünyadaki tüm camialar hayırlı faaliyetler yapıyorlar. Bu faaliyetler hakkında bilgi almak, örnek çalışmaları yaşadığımız şehre uyarlamak için bu ziyareti gerçekleştirdik. Gördüğümüz şu ki kardeşlerimiz oldukça kapsamlı ve yaygın çalışmalar yapıyorlar. Allah kendilerinden razı olsun ve kendilerini muvaffak kılsın. Bizi oldukça misafirperver ve ilgili karşılayan Vakıf Başkanı Turgay Aldemir ve yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta İkbal-der, Bülbülzade Vakfını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement