Kanser Hastası Annenin Tek Arzusu Yerine Getirildi - Son Dakika
Yerel

Kanser Hastası Annenin Tek Arzusu Yerine Getirildi

Kanser Hastası Annenin Tek Arzusu Yerine Getirildi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde amansız hastalığa yakalanan 29 yaşındaki kadının çocuğu bir dernek tarafından sünnet ettirildi.

14.08.2014 14:34  Güncelleme: 14:47

Ayvalık ilçesinde amansız hastalığa yakalanan 29 yaşındaki kadının çocuğu bir dernek tarafından sünnet ettirildi.

İlçede ikamet eden Pelin Şengül (29), kanser hastalığına yakalandı. Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden annenin en büyük arzusunun 9 yaşındaki oğlu Salih'i sünnet ettirmek olduğunu öğrenen Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği, harekete geçti.

Dernek başkanı Fatma Cavlı'nın öncülüğünde küçük Salih'in sünneti, Ayvalık Belediyesi'ne ait Ali Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan Açık Hava Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Oğlunun sünnetini gören anne Şengül, mutluluğunu tekerlekli sandalyesi ile pistte uzun süre dans ederek yaşadı.

Düğün pastası Kızılay Şube Başkanı Hamdi Atay tarafından yaptırıldı. Düğüne Ayvalık Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Elif Kıvanç, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Fatma Cavlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın en güzel duygularından birini yaşadığını vurgulayarak, "Pelin kızımızın en çok arzuladığı şey oğlunun sünnet düğününü yaptırabilmekti. Biz oldukça uzun zamandır Pelin ile birlikte amansız hastalığı yenebilmesi için tedavi masraflarını Ayvalık Kaymakamlığı ile ortaklaşa karşılayarak birlikte mücadele veriyoruz. Allah'ın izniyle bu hastalığı yenecek ve minik Salih'in inşallah damatlığını da göreceğiz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kanser Hastası Annenin Tek Arzusu Yerine Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement