Kaplan'dan Esnafa SSK Primi Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Kaplan'dan Esnafa SSK Primi Uyarısı

Kaplan\'dan Esnafa SSK Primi Uyarısı

Batman’da yeni seçilen Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Salih Kaplan, esnafın SSK primlerinin devlet tarafından yatırıldığını, ancak bundan bir çok esnafın haberi olmadığını ve bunu duyurmak için esnafla bir araya geleceklerini söyledi.

12.04.2014 14:39

Batman'da yeni seçilen Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Salih Kaplan, esnafın SSK primlerinin devlet tarafından yatırıldığını, ancak bundan bir çok esnafın haberi olmadığını ve bunu duyurmak için esnafla bir araya geleceklerini söyledi.

Esnafa yönelik bu yıl birçok çalışma yapacaklarını özellikle siftah yapmadan kepenk kapatan ve kirası yüksek olan esnaf için çalışmalarda bulunacaklarını anlatan Kaplan, "Batman'da 2 bin 800 kayıtlı üyemiz var birçoğu siftah yapmadan kepenk kapatıyor özellikle Diyarbakır Caddesi üzerinde yüzlerce esnaf kirası yüksek olduğu için sürekli bize şikayette bulunuyor bizde bu şikayetleri değerlendirip çalışmalar yapacağız" dedi.

6. bölgede bulunduklarını hatırlatan Kaplan, "Biz bölge olarak 6. bölgeyiz bu da esnafa iyi katkılar sunuyor. Örneğin SSK primini devlet karşılıyor ama birçok esnaf bunu bilmiyor. Biz esnafımızla bir araya gelip bu konuda bilgilendirme yapacağız. Son 14 yıl içinde Batman hızla gelişti gelişmesiyle birlikte büyük marketlerde açıldı. Bu da kent merkezinde bulunan binlerce küçük esnafı bitirme noktasına getirdi.Bununla ilgili yapabileceğimiz bir şey yok ama küçük esnafımız şöyle yapabilir 5 esnafımız birleşip kredi çekerek işlerini büyütebilir" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaplan'dan Esnafa SSK Primi Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement