Karadeniz'e Açılan Vali Fidan ve Başkanlar Elleri Boş Döndü - Son Dakika
Yerel

Karadeniz'e Açılan Vali Fidan ve Başkanlar Elleri Boş Döndü

Karadeniz\'e Açılan Vali Fidan ve Başkanlar Elleri Boş Döndü

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici ve Kaymakam Mehmet Özer, çıktıkları balık avından elleri boş döndü.

07.11.2015 11:59  Güncelleme: 12:08

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici, Kaymakam Mehmet Özer, çıktıkları balık avından elleri boş döndüler.

Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımıcısı Ali Direk, Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, akşam saatlerinde balıkçı teknesiyle balık avına çıktılar. Vali ve başkanlar, Akçakoca'nın Çayağzı mevkisi ve Mele ağzı mevkilerinde 3 saat süren balık avı macerasında balığa rastlayamadılar. Balıkçı teknesini bir süre kullanana Vali Fidan, Radar kontrol sistemiyle takip etmesine rağmen balığa rast gelmeyince ağ sarımı yapılamadı.

3 saat süren balık avlama kovalamacası sonrası Akçakoca balıkçı barınağına geri dönen Vali Fidan ve beraberindekiler, balıkçı barınağında Barınak Kooperatif Başkanı Mustafa Karakaş tarafından karşılandı. Karada Hamsi ızgara pişirilerek Vali Fidan ve beraberindekilere ikramda bulunuldu. Vali Ali Fidan, şansız bir akşamdı diyerek, "Bir deneme yaptık. Akçakoca'yı denizden seyrettik, inşallah bir dahaki sefere diyoruz" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise bir sonraki sefer için iddialı olduklarını söyledi. Son olarak konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenci de, "Güzel bir akşam oldu, birkaç sürüye denk geldik ama, ağ sarmaya değmez dedik.Denizi kurtmuşlar galiba bizden önce"diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karadeniz'e Açılan Vali Fidan ve Başkanlar Elleri Boş Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement