"Vergiler Artık Faiz Ödemelerine Gitmiyor" - Son Dakika
Yerel

"Vergiler Artık Faiz Ödemelerine Gitmiyor"

"Vergiler Artık Faiz Ödemelerine Gitmiyor"

Şanlıurfa'da iş adamları ile buluşan Urfa Defterdarı Ali Osman Karaköse, vergilerin artık faize değil, vatandaş için yatırıma dönüştüğünü söyledi.

03.01.2014 11:12  Güncelleme: 11:13

TÜMSİAD Yönetim Kurulu ile dernek merkezinde bir araya gelen Şanlıurfa Defterdarı Ali Osman Karaköse, Yönetim Kurulu üyelerinin vergiler, destekler ve mali projelerle ilgili dile getirdikleri sorunları dinledi. İlgili konular hakkında açıklamalar yapıp, yöneltilen soruları cevaplayarak görüş alışverişinde bulunan Karaköse "Eskiden vatandaşın ödediği vergiler devlet harcamalarına ve faiz ödemelerine giderdi. Son yıllarda kamuoyumuzun da bildiği ve takdir ettiği gibi artık vergilerin bir kısmı sanayicimize, çiftçimize, işadamlarımıza destek ve hibeler şeklinde, halkımıza ise dar gelirlilere yönelik özürlü aylığı, özürlü bakım aylığı, yaşlılık aylığı, öğrenci bursları gibi pek çok başlık altında dönmektedir. Hizmette memnuniyet ve verimliliği arttırmak, toplam kalite yolculuğunda kalite yönetim anlayışının yerleşmesi, vatandaş memnuniyeti, kamuda verimin arttırılması, değişimin sağlanması ve sonuçta mükemmeliyet modelinin kurumumuzda hayata geçirilmesini sağlamak amacındayız. Teşkilatımızın ve kurumumuzun kapıları her zaman vatandaşlarımıza açıktır. Eleştiri ve görüşlerinize açığız" dedi.

Karaköse, işadamlarıyla bir araya gelmekten ve onları çeşitli konularda ilk ağızdan aydınlatmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, buluşmadan dolayı TÜMSİAD yönetimine teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Vergiler Artık Faiz Ödemelerine Gitmiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement