Karapınar'da 'Dünya Yetimler Günü' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Karapınar'da 'Dünya Yetimler Günü' Etkinliği

Karapınar\'da \'Dünya Yetimler Günü\' Etkinliği

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, "Dünya Yetimler Günü'nde yetim ve öksüz çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

13.07.2014 14:13

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka,  "Dünya Yetimler Günü'nde yetim ve öksüz çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen iftar programına, Garnizon Komutanı Topçu Kıdemli Albay Osman Oğuz Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Orhan Özcan ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Yaka,  yetim ve öksüzlere sahip çıktıklarını belirtti.

Toplumların, yetim ve öksüzlere karşı sorumlulukları olduğunu unutmaması gerektiğini ifade eden Başkan Yaka, şunları kaydetti:

"Onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Tabii ki çocuklarımızın da bu anne ve baba ayrılığı konusundaki özlemlerini çok iyi biliyoruz. Bu güzel ayda bütün yetim ve öksüzlerimize sahip çıkılmasını temenni ediyorum. Yetimlik bir eksiklik değildir. Bundan sonra Allah'a çok dua edeceğiz çünkü sizlerin duasının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Siz çok kıymetli ve önemlisiniz. Bunu bütün toplum bilmelidir. Onları kucaklamamız maddi ve manevi olarak da yanlarında olunması gerekir." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karapınar'da 'Dünya Yetimler Günü' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement