Kars'ta Temayül Heyacanı - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Temayül Heyacanı

Kars\'ta Temayül Heyacanı

AK Parti Kars il teşkilatı tarafından, milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

28.02.2015 13:44

AK Parti Kars il teşkilatı tarafından, milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti'de geçtiğimiz hafta Cuma günü sona eren milletvekili aday adaylığı başvurularının ardından il ve ilçe teşkilatları yoğun günler yaşadı. Temayül Yoklamasında kendisi için destek isteyen aday adayları il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra AK Partili belediye başkanlarını da ziyaret ederek kendilerini tanıtarak destek istedi.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen programda konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, temayül yoklamasının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Ali Şakir Yurdakoş, "Bu temayül yoklamasında esas olan şudur. Birlik, beraberlik, kardeşlik havası içerisinde geçmesi ve aynı hava içerisinde burayı terk edeceğiz. Temayül yoklamaları burada açılmayacak. Temayül yoklamaları komisyon huzurunda mühürlenerek Ankara'ya götürülecek. Şimdiden hepinize milletvekili aday adayı arkadaşlarımıza ayrı ayrı başarıları diliyorum.

Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Değerli arkadaşlar bugün temayül yoklamamızı yapacağız. Başta partimizi tercih etmiş tüm aday adaylarımızı başarılar diliyorum" diye konuştu.

Fındıklı, temayül yoklamasında oy kullanacak delegelere nasıl oy kullanacakları konusunda bilgiler verdi.

Daha sonra AK Partili delegeler, oy kullanmak üzere kendileri için hazırlanmış ayrı ayrı kabinlerde oylarını kullanarak hazırlanan mühürlü sandıkları attılar.

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından yapılan temayül yoklaması sonucunda oylar komisyon tarafından mühürlenerek Ankara'ya götürülecek.

Öte yandan İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda yapılan temayül yoklamasında milletvekili aday adaylarının heyecanlı olmaları dikkatlerden kaçmadı. Milletvekili aday adayları delegelerle bire bir görüşerek desteklerini istediler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Temayül Heyacanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement