Kaymakam Sağ, Tekstil İşletmelerini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sağ, Tekstil İşletmelerini Gezdi

Kaymakam Sağ, Tekstil İşletmelerini Gezdi

Adıyaman’ın Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, ilçede dış giyim üzerine üretim yapan ve yaklaşık 200 kişiye iş imkanı sağlayan tekstil işletmelerini ziyaret etti.

07.11.2015 15:00

Adıyaman'ın Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, ilçede dış giyim üzerine üretim yapan ve yaklaşık 200 kişiye iş imkanı sağlayan tekstil işletmelerini ziyaret etti.

İşletmelerin çalışmaları ve üretim süreçleri hakkında işletme sahiplerinden bilgi alan

Kaymakam Zafer Sağ, tekstil fabrikalarında ziyaretleri esnasında hükümetin kalkınmada öncelikli bölge olarak Adıyaman'ın belirlemesinden sonra, ilimiz sanayinde de bir hareketlenme başladığını ifade etti.

Kaymakam Zafer Sağ, Adıyaman'da işletmelerinin sektörlere dağılımına bakıldığında, yüzde 32,73 ile tekstil ürünleri imalatının ilk sırada yer aldığını, tekstilin hem il hem de ilçe için önemli yere sahip olduğunu belirtti.

Sağ, işletmelerin yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirerek, ilçe halkına sağladığı iş imkanları ve üretime sağladığı katkı sebebiyle önem arz eden işletmelere Kaymakamlık olarak gerekli destek ve teşviklerin sağlandığını söyledi.

Sağ, ayrıca kurulacak her tesisin yüzlerce insana istihdam sağlayacağını, bu amaçla ilçeye yatırım yapan her müteşebbisin yanında olacaklarını ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sağ, Tekstil İşletmelerini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement