Keçiören'de Tasavvuf Musikisi Esintisi - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Tasavvuf Musikisi Esintisi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Tasavvuf Müziği Topluluğu, Kalaba Kent Meydanı’nda Keçiörenlilere konser verdi.

26.06.2015 12:15

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Tasavvuf Müziği Topluluğu, Kalaba Kent Meydanı'nda Keçiörenlilere konser verdi.

6. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nin sekizinci gecesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Tasavvuf Müziği Topluluğu muhteşem bir konser verdi. Kalaba Kent Meydanı'ndaki konsere Keçiörenli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da izlediği konserde Şef Ali Toprak yönetimindeki topluluk birbirinden güzel tasavvuf musikisi eserlerini seslendirdi. Konser sırasında Şef Toprak'ın okuduğu kaside izleyicilerden büyük alkış aldı. Başkan Ak, konserin bir bölümünü protokol sırasındaki yerini bırakarak Keçiörenli vatandaşların arasında izledi.

Programın sonunda Başkan Ak, koro adına Ali Toprak'a tablo hediye ederken, "Keçiören'e gelip bu güzel tasavvuf konserini verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizlere çok güzel bir gece yaşattınız. İnşallah sizlerle Keçiören'de yeni konserlerde buluşmak dileğiyle" diye konuştu.

Konser sonrasında çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Ak, sarılıp öptüğü çocuklara Kent Meydanı'nda kurulan oyuncaklara biniş bileti hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Tasavvuf Musikisi Esintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement