Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün Yeni Araçları Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün Yeni Araçları Hizmete Girdi

Emniyet Genel Müdürlüğünün Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne tahsis ettiği 4 araç hizmete girdi.

18.02.2015 12:26  Güncelleme: 12:38

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 4 araç, hizmete girdi.

Araçların hizmete girmesi dolayısıyla Asayiş Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Emniyet Müdür Yardımcıları Muharrem Özyazıcı, Veysel Murat Tuğrul, Hüseyin Tufan ile Asayiş Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

Törende, Asayiş Şube Müdürlüğü personelinin gönüllü katılımıyla alınan kurban kesildi.

Akgül, burada yaptığı konuşmada, Emniyet Genel Müdürlüğünün her yıl aldığı araçları illerin asayiş durumu, büyüklüğü ve risk derecesini göz önünde bulundurarak taksim ettiğini söyledi.

Bu kapsamda kendilerine 4 araç gönderildiğini belirten Akgül, "Bizim için her bir araç büyük öneme haiz. Arkadaşlarımız, bu araçlarımızı düzgün şekilde asayiş hizmetlerinde 'kazasız, belasız kullanalım' diye bir teşekkür ifadesi olarak kendi imkanlarıyla kurban kesmeye karar verdiler. Kesilen kurban, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Bu duyarlılıkları dolayısıyla arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Akgül, Allah'ın devlete ve millete zeval vermemesi temennisinde bulunarak, "Allah bütün çalışanlarımızı kazadan, beladan korusun. Vatandaşımızın huzuru ve sükunu için araçlarımızla hizmet vermeyi diliyoruz" diye konuştu.

Müdür Yardımcısı Tuğrul ise araçlardan ikisinin Asayiş Şube Müdürlüğüne tahsis edildiğini aktararak, araç sayısının artmasıyla 6 olan ekip sayısını 7'ye çıkarttıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün Yeni Araçları Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement