Koçarlı'da Şehit Ragıp As Parkı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Koçarlı'da Şehit Ragıp As Parkı Hizmete Açıldı

Koçarlı\'da Şehit Ragıp As Parkı Hizmete Açıldı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, 2008 yılında Güneydoğu’da şehit düşen Ragıp As’ın adını taşıyan park ailesinin de katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

20.05.2016 10:30

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 2008 yılında Güneydoğu'da şehit düşen Ragıp As'ın adını taşıyan park ailesinin de katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yenilenerek tekrar hizmete açılan parkın açılışını Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik ve şehit Ragıp As'ın ailesiyle birlikte yaptı.

Parkın manevi değerinin Koçarlılılar için büyük olduğunu belirten Başkan Mutlu Öztürk, "Ragıp As Parkı ilçemizin hemen girişinde bulunan büyük bir parkımız. Bizim için de önemli bir yer. Çünkü burası 2008 yılında Güneydoğu'da şehit düşen Hemşerimiz Ragıp As'ın adını taşıyor. Buranın biz Koçarlılar için manevi değeri çok büyük. İşletmeci de olduğu dönemde park güzel çalıştırılmadı, canlılığını yitirdi, vatandaşlarımız sürekli bize şikayetlerini ilettiler. Burası ilçemizin en önemli sosyal alanlarından birisi. Önceki yönetim döneminde parkımız işletmeciye verilmişti, sözleşmesi bitti, biz de yeniden ihaleye çıkmadık, artık belediye olarak biz işleteceğiz. Çalışmamızla parkımızı yenileyerek hem adına yakışır, hem de ilçemize yakışır hale getirdik, artık halkımız eşleriyle, çocuklarıyla gidip oturabilecekleri ailecek vakit geçirebilecekleri, çok uygun bir ücretle de cemiyetlerini yapabilecekleri güzel bir sosyal alana sahip olacaklar. İlçemize hayırlı olsun. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı gibi böyle anlamlı bir günde açılışımızı gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadık" dedi.

ŞEHİT ANNESİNDEN BAŞKAN ÖZTÜRK'E TEŞEKKÜR

Şehit Ragıp As'ın annesi Münevver As Başkan Öztürk'e parkın yenilenerek tekrar hizmete açılması dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Anne As, "Şehit annesi olarak bugün hem hüzünlendim hem de gurur duydum, başkanımız Mutlu Öztürk bizleri onurlandırdı" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koçarlı'da Şehit Ragıp As Parkı Hizmete Açıldı - Son Dakika


Advertisement