Koçoğlu'ndan Başkan Kayda'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Koçoğlu'ndan Başkan Kayda'ya Veda Ziyareti

Koçoğlu\'ndan Başkan Kayda\'ya Veda Ziyareti

Manisa Vali Yardımcısı ve Salihli Kaymakam Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya veda ziyaretinde bulundu.

05.11.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Vali Yardımcısı ve Salihli Kaymakam Vekili Abdurrahman Koçoğlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya veda ziyaretinde bulundu.

Salihli'de görev yaptığı kısa süre içinde işbirliğinde yürütülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür eden Salihli Kaymakam Vekili Koçoğlu, "Manisa Vali Yardımcısı olarak da, güzide bir şehir olan Salihli'ye hizmete devam edeceğim. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

Manisa Vali Yardımcısı ve Salihli Kaymakam Vekili Abdurrahman Koçoğlu'nu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile belediye hizmet binası girişinde karşılayan Başkan Kayda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Vali Yardımcımız ve Salihli Kaymakam Vekilimiz Sayın Koçoğlu ile kısa zaman diliminde güzel çalışmalara imza attık. Sayın Vali Yardımcımıza, bundan sonraki görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum." diye konuştu.

Salihli Belediyesi tarafından ilçe merkezi ile 102 mahallede sürdürülen hizmetler ve yeni projeler hakkında Kaymakam Vekili Koçoğlu'nu bilgilendiren Başkan Zeki Kayda, ziyaretlerinden dolayı Manisa Vali Yardımcısı ve Salihli Kaymakam Vekili Abdurrahman Koçoğlu'na teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koçoğlu'ndan Başkan Kayda'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement