Konyaaltı'nda İlk Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı'nda İlk Meclis Toplantısı

Konyaaltı\'nda İlk Meclis Toplantısı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in başkanlığında toplanan Konyaaltı Belediye Meclisi, 30 Mart Pazar günü yapılan Mahali İdare Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.

08.04.2014 17:09

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başkanlığında toplanan Konyaaltı Belediye Meclisi, 30 Mart Pazar günü yapılan Mahali İdare Seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP, AK Parti ve MHP olmak üzere üç partinin yer aldığı Konyaaltı Belediye Meclisi'nde CHP 23, AK Parti 5 ve MHP 3 meclis üyesiyle temsil ediliyor.

CHP, AKP ve MHP olmak üzere üç partiden oluşan meclisin ilk oturumu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış yoklama ardından meclis başkan vekilleri, katip üyeler, encümen üyeleri ve ihtisas komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Buna göre Konyaaltı Belediyesi Meclis Divan Katipliği asil üyeliğine Önder Önen, Büşra Dirgen; yedek üyeliğe ise Hacet Kavak ve Ali Polat seçildi.

Gizli oylama yöntemiyle yapılan seçimlerde Meclis Başkan Vekilliği görevine Cansel Çevikol Tuncer ve İlhan Buğdayçı seçildi. Encümen Üyeliğine Ayhan Adnan Abay, Edip Kemal Bahadır ve Hacet Kavak, İmar Komisyon Üyeliğine Cansel Çevikol Tuncer, Mehmet Hacıarifoğlu, Şafak Otuzaltı, Taner Cihantimur, Osman Ali Eciş, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine Sıtkı Soydal, Ruhi Beşiktaş, Nail Avcı, Halil Tolga Ayvazoğlu, Durali Kolpak seçildi.

Konyaaltı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KONTAB) Meclis Üyeliğine ise İlhan Buğdaycı, Ömer Dalbudak, Sevilay Özdemir Ali Polat, Onur Duruk, Nazife Demirtaş, Ünal Canko asil; Büşra Dirgen Nail Avcı, Taner Cihantimur ve Halil Ayvazoğlu yedek üye olarak seçildi. Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis Üyeliğine ise Fatma Durmuş, Candan Latifoğlu Sivrikaş, Lokman Atasoy asil; Önder Önen ve Nail Avcı da yedek üyeler olarak belirlendi.

Konyaaltı Belediyesi Faaliyet Raporu'nun oy çokluğuyla kabul edildiği meclis toplantısında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Muhittin Böcek, yeni dönemin Konyaaltı Belediye Meclis üyelerine ve bölge sakinlerine hayırlı olmasını diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konyaaltı'nda İlk Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement