Kozanlı Güreşçilerin Başarısı - Son Dakika
Yerel

Kozanlı Güreşçilerin Başarısı

Kozan Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı'nın Kahramanmaraş'ta düzenlenen Yıldızlar Grekoromen 15 16 yaş Grup Birinciliği müsabakalarında elde ettiği başarı ile Türkiye Yıldızlar Şampiyonasına 2 sporcu ile katılma hakkı elde ettiği bildirildi.

18.02.2014 15:16

Kozan Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı'nın Kahramanmaraş'ta düzenlenen Yıldızlar Grekoromen 15-16 yaş Grup Birinciliği müsabakalarında elde ettiği başarı ile Türkiye Yıldızlar Şampiyonasına 2 sporcu ile katılma hakkı elde ettiği bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ta yapılan grup birinciliği turnuvasında, 100 kilogramda Ahmet Örs ikinci, 63 kilogramda Recep Doğantemur yedinci oldu. 100 kilogramda Yaşar Ali Yıldız, 58 kilogramda Turan Arı ve 50 kilogramda Gürkan Dağlıoğlu ise ilk 10 arasına girmeyi başardı.

Bu sonuçla, Ahmet Örs ve Recep Doğantemur 04-09 Mart tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Kulüp başkanı Oğuz Cengiz, "Çeşitli branşlarda genç sporcularımız katıldıkları turnuvalardan başarıyla dönerek ilimizin gururu oluyor. Güreş takımımız da yıllardır başarılarıyla yüzümüzü güldürüyor. Ayrıca güreşçilerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz ve yoğun bakımda olan Olimpiyat Şampiyonumuz Ismet Atlı'ya acil şifalar diliyoruz. Antrenörlerimiz Engin Özülkü ve İsmail Sönmez başta olmak üzere desteklerini esirgemeyen tüm güreşseverlere teşekkür ediyoruz. Bursadaki şampiyonadan da derece ile döneceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozanlı Güreşçilerin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement