Kula'da Satranç Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kula'da Satranç Kursu Açıldı

Kula\'da Satranç Kursu Açıldı

Kula Halk Eğitim Merkezi ve Kula Gençlik Merkezi, öğrencilerin yaz tatilini verimli değerlendirmeleri için satranç kursu açtı.

11.07.2015 13:43  Güncelleme: 13:48

Kula Halk Eğitim Merkezi ve Kula Gençlik Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen faaliyetler kapsamında, öğrencilerin yaz tatilini verimli değerlendirmeleri için satranç kursu açıldı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından, yaz tatiline giren öğrencilerin verimli bir şekilde tatilini geçirmeleri için çalışmalarını sürdüren Kula Halk Eğitim Merkezi ve Kula Gençlik Merkezi, öğrencilerden gelen talepler üzerine satranç kursu açtı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kula Gençlik Merkezi Lideri Selçuk Şentürk, şu açıklamalarda bulundu:

"Halk Eğitim merkezi ve Gençlik merkezimizin ortaklaşa düzenlediği program çerçevesinde öğrencilerin yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla gelen yoğun talep üzerine Satranç kursunu açtık. Tamamen ücretsiz olarak verdiğimiz kursumuz altı hafta sürüyor. Altıncı haftanın sonunda yarışmalar düzenleyerek dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve madalyalar veriyoruz. Öğrenciler için basketbol, voleybol gibi kurslarda önümüzdeki günlerde açılacak. Öğrencilerden gelen talep ne kadar fazla olursa bizde o kadar fazla kurs açmaya gayret edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Satranç Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement