Kumluca'da Dursun Ali Erzincanlı Naat Dinletisi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Dursun Ali Erzincanlı Naat Dinletisi Düzenlendi

Kumluca Belediyesinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Mavikent Deniz Şenlikleri, Dursun Ali Erzincanlı naat dinletisiyle başladı.

12.06.2015 10:49  Güncelleme: 10:53

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Mavikent Deniz Şenlikleri, Dursun Ali Erzincanlı naat dinletisiyle başladı.

Mavikent Mahallesi meydanında gerçekleştirilen dinleti öncesi Kumluca Müftülüğünde görevli din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve meali okundu. Ardından din görevlileri tarafından oluşturulan ilahi grubu ilahiler seslendirdi. Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiirlerle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı konuşmada, iki yıldır Mavikent Deniz Şenliği, adı altında etkinlik düzenlediklerini, bu yılki etkinliğin ise ramazan ayı öncesine denk gelmesi dolayısıyla naat dinletisiyle başlattıklarını söyledi.

Mavikent Deniz Şenliği etkinliklerinin üç gün süreceğini ifade eden Çetinkaya, "Amacımız halkımızı bu etkinlikler vesilesiyle bir araya getirmek, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzu kaybetmemek" dedi.

Başkan Çetinkaya, dinletiyi gerçekleştiren Dursun Ali Erzincanlı'ya gecenin anısına çiçek verdi. Etkinliğine, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Mavikent Mahallesi Muhtarı Adem Karataç, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Dursun Ali Erzincanlı Naat Dinletisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement