Kumru'da Enver Yılmaz Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Kumru'da Enver Yılmaz Rüzgarı

Kumru\'da Enver Yılmaz Rüzgarı

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Biz hemşehrilerimizin daha fazla hizmet alabilmesi için yapılamayan her şeyi eleştireceğiz ancak kimseyle kavga etmeyeceğiz” dedi.

17.01.2014 18:39

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Biz hemşehrilerimizin daha fazla hizmet alabilmesi için yapılamayan her şeyi eleştireceğiz ancak kimseyle kavga etmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Kumru'da kahvaltıda mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ordu'nun su probleminin iki yılda çözülmesi talimatı verdiğini belirten Yılmaz, il genelinde artık su sorunu kalmayacağını söyledi. Yılmaz, "Gittiğimiz her yerde partimize ve şahsımıza gösterilen ilgiden dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Gittiğimiz her yerde büyükşehirin ilimize kazandıracağı faydaları anlatmaya çalışıyoruz. Büyükşehirden önce ilimize 190 milyon lira gelirken, 30 Mart'tan sonra bu para 390 milyon lira olacak. Hizmetler tek elden yürütülecek. Gittiğimiz her ilçede konaklıyoruz. Bu anlamda muhalefete de örnek olduk. Onlar da bizim gibi yapmaya çalışıyor. Büyükşehirle birlikte Ordu'nun tamamına gelir getirecek projeler üreteceğiz. Ordu ilinin bütün çöpünü bir arada toplayıp, çöpten elektrik üreteceğiz. Bize yük olan çöp, artık bize gelir getirecek. Su sorununu büyükşehir belediyesi iki yıl içerisinde çözecek. Bu konuda Sayın Başbakanımızın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na kesin talimatı var. Sayın Başbakanımız, 'İki yıl içerisinde Ordu'nun su sorunu kalmayacak' talimatı verdi. Ulaşım ağıyla ilçeleri illere ilimizi dünyaya bağladık. Büyükşehirle birlikte yayla ve obalarda dahi yol sorunu bırakmayacağız. Kumru'da ve diğer ilçelerde artık her yer sıcak ve beton asfalt olacak. Biz hemşehrilerimizin daha fazla hizmet alabilmesi için yapılamayan her şeyi eleştireceğiz ancak kimseyle kavga etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

FİZME VE YUKARIDAMLALI'DA YOĞUN İLGİ

Kumru'da esnaf ziyaretinin ardından Fizme ve Yukarıdamlalı beldelerini ziyaret eden Yılmaz'a belde sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Yılmaz parti otobüsüyle belde içerisinden geçerken, evlerin balkonlarına çıkan vatandaşlar AK Parti bayraklarıyla Yılmaz'a destek verdi. Fizme Belediyesi önünde kalabalık bir vatandaş topluluğuna seslenen Yılmaz, beldelerin kapanmadan dolayı mağdur değil, kazançlı çıktığını söyledi. Yılmaz konuşmasında, "Diyorlar ki, 'Fizme beldesini kapattılar.' Hayır, Fizme beldesi kapanmadı. Aksine daha da güçlendi. Burada sadece belediye başkanı olmayacak. Tüm personel büyükşehire bağlı olarak burada kalacak. Araçlar burada kalacak. Büyükşehir Fizme beldesine yeni araç takviyeleri yapacak. Eskiden Fizme beldesine gelen para direk personele giderken, 30 Mart'tan sonra bunun üç katı para gelip, hepsi yatırım olarak Fizme'ye dönecek" diye sözlerini tamamladı.

Yılmaz, Fizme ve Yukarı Damlalı Beldesi ziyaretleri sonrası, yeniden Kumru ilçesine dönerek esnaf ziyaretlerine devam etti. Yılmaz, Kumru ilçesinden ayrılırken ziyaret ettiği Sarıabdal köyünde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru'da Enver Yılmaz Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement