Kurban Bayramı'nın Ardından - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'nın Ardından

Bolu'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 44 trafik kazasında 74 kişi yaralandı.

28.09.2015 17:44

Bolu'da 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 44 trafik kazasında 74 kişi yaralandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, TEM Otoyolunun Bolu kesiminde meydana gelen trafik kazalarında ölümlü olayın olmadığı toplam 74 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kurban Bayramı dolayısıyla 19-27 Eylül tarihleri arasında Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı, Köroğlu ve Esentepe istasyon Amirlikleri ile Otoyol Büro Amirliği'nin sorumluluk güzergahında gerekli trafik tedbirlerin alındığına dikkat çekildi.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında, Kurban Bayramı tatili süresinde, ölümlü trafik kazasının meydana gelmediğine dikkat çekilerek, 22'si yaralanmalı, 22'si ise maddi hasarlı olmak üzere, 44 trafik kazasının meydana geldiği kaydedildi.

Trafik kazalarında toplam 74 kişinin yaralandığı belirtilerek, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında, geçtiğimiz 2 yılda meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazalarla ilgili bilgilere de yer verildi.

Buna göre, yine 9 gün tatil olan 2013 yılı Kurban Bayramı'nda toplam 28 trafik kazası meydana gelirken, bu kazalarda bir kişi hayatını kaybederken 80 kişi yaralanmış, 5 gün bayram tatili olan 2014 yılında ise toplam 14 trafik kazası meydana gelirken, 2 kişi hayatını kaybetmiş, 50 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'nın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement