Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Kuruldu

Kütahya'da, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren iş adamları, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği adında yeni bir dernek kurdu.

24.04.2014 15:44  Güncelleme: 15:45

Kütahya'da, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren iş adamları "Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (KOSBİAD)"  adında yeni bir dernek kurdu.

Derneğin kurucu başkanı Volkan Turgut yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce iş dünyasını bir araya getiren yeni dernek kurduklarını bildirdi.

Amaçlarının organize sanayi bölgelerindeki üretim portföyüne katkı sağlamak olduğunu belirten Turgut, şunları kaydetti:

"İlimizde OSB'lerinin dolması ve gelişmesi ile birlikte yatırımcı işadamlarını temsil ve sorunlarının çözümü noktasında bir sivil toplum kuruluşuna ihtiyaç duyuluyordu. Bu bağlamda yaptığımız görüşmeler sonrasında KOSBİAD adı altında derneğimizi kurduk ve faaliyetlerimize başladık. KOSBİAD bünyesinde, özellikle OSB'deki yatırımcıları bulunduran bir STK olarak OSB'lerin gelişmesine ve üretim portföyünün artmasına katkı sağlayacaktır."

Turgut, yönetimde ise Emin Yüce, Tolga Eskioğlu, Zeyid Damar, Ali Öztürk, Tuğrul Baran, Merve Özçınar Gül, Halit Uluergüven ve Kemal Olçar'ın yer aldığını duyurdu. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement