Mardin'de Benzin Yüklü Tırın Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Mardin'de Benzin Yüklü Tırın Devrilmesi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde devrildikten sonra alev alan benzin yüklü tırda ağır yaralanan iki kişinin hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

24.08.2015 23:50

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde devrildikten sonra alev alan benzin yüklü tırda ağır yaralanan iki kişinin hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Emrullah Sayhar'ın (26) kullandığı 47 AJ 046 plakalı benzin yüklü tırın 4 gün önce Kızıltepe- Viranşehir karayolunun 12 kilometresinde devrilerek alev alması sonucu ağır yaralanan sürücü Sayhar ve tırda bulunan Ramazan Bayhoca (32), tedavi gördükleri hastanelerde yaşamlarını yitirdi.

Bayhoca'nın tedavi gördüğü Mardin Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde, sürücü Sayhar'ın da ambulans uçakla sevk edildiği Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezinde öldüğü öğrenildi.

Yeşilli ilçesine getirilen evli ve 3 çocuk babası Bayhoca'nın cenazesi İlvaniye, 6 ay önce evlenen Sayhar'ın cenazesi ise Tepebaşı Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kızıltepe-Viranşehir karayolunda 4 gün önce devrilen tırın alev alması sonucu şoför Emrullah Sayhar ile araçta bulunan Ramazan Bayhoca ağır yaralanmıştı. Sürücü Sayar ambulans uçakla kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezinde, Bayhoca ise Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mardin'de Benzin Yüklü Tırın Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement