Meski'den İşitme Engelli Öğrencilere 'Su Tasarrufu' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Meski'den İşitme Engelli Öğrencilere 'Su Tasarrufu' Eğitimi

Meski\'den İşitme Engelli Öğrencilere \'Su Tasarrufu\' Eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, işitme engelli öğrencilere “Çevre ve Su Tasarrufu” konulu eğitim verdi.

17.05.2016 16:47

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, işitme engelli öğrencilere "Çevre ve Su Tasarrufu" konulu eğitim verdi.

MESKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen eğitimler, İbni Sina Özel Eğitim Meslek Lisesi, Yunus Emre İşitme Engelliler Ortaokulu ve Çankaya Özel Eğitim Meslek Lisesi'nde gerçekleştirildi. Suyun yaşam için içerdiği önem ve su tasarrufunun gerekliliğine ilişkin bilgilerin aktarıldığı eğitimi, işitme engelli öğrenciler için İşitme Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Metin Ünel işaret diliyle aktardı.

Yaklaşık 600 öğrencinin katıldığı eğitimlerde, işitme engelli öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi. Eğitimlerin ardından okul bahçesinde öğrenciler için sürpriz bir etkinlik de gerçekleştirdi. Etkinlikte, öğrenciler de bizzat oyunların içine dahil edildi. Öğrencilere, "Su Tasarrufu Çantası" ile MESKİ'yi tanıtıcı yayınlar da hediye edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meski'den İşitme Engelli Öğrencilere 'Su Tasarrufu' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement