Milletvekili Filiz, Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Filiz, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Milletvekili Filiz, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Orta ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

12.08.2013 16:30

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Orta ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerinde bir araya gelerek sorun dinlediklerini dile getiren milletvekili Hüseyin Filiz, ayrıca vatandaşların hükümetten beklentilerini not aldıklarını ve Ankara'ya ilettiklerini söyledi.

Vatandaşların yerel anlamda özel talepleri olduğunu dile getiren Filiz, " Vatandaşlarımız genel anlamda daha çok birlik ve beraberlik konusunda hassasiyetlerini dile getiriyorlar. Hükümetimizin uyguladığı iç ve dış politikaları destekleyen vatandaşlarımız, Türkiye'nin terör belasından kurtulmasını istiyorlar. Aylardır şehit cenazesi olmaması vatandaşlarımızı mutlu ediyor. Bu anlamda vatandaşlarımızdan gelen taleplere kulak verecek ve her söylediklerini Ankara'ya ileteceğiz" dedi.

AK Parti hükümeti tarafından Çankırı'ya birçok yatırım yapıldığını ifade eden Milletvekili Filiz, Çankırı'nın AK Parti iktidarında kaybolan yıllarını telafi ettiğini vurguladı.

Esnaf ziyaretleri sırasında ilçeye konser için gelen Sanatçı Turgay Başyayla ile görüşen Milletvekili Filiz, "Sizde Çankırı'nın evladısınız ve her gittiğiniz yerde Çankırı'n adını telaffuz ediyorsun. Memleketimizin tanıtımı için verdiğin çabalardan dolayı seni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Sanatçı Turgay Başyayla ise Çankırı'daki çalışmaları ve yapılan yatırımları yakinen takip ettiğini ifade ederek, Milletvekili Filiz'e teşekkür etti. Milletvekili Filiz'e ziyaretlerinde, Orta Belediye Başkanı Recep Koçak, Ak Parti Orta İlçe Teşkilatı ve Orta İl Genel Meclisi üyeleri eşlik etti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Filiz, Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement