Nikâh İçin Sarsala Koyunu Seçtiler - Son Dakika
Yerel

Nikâh İçin Sarsala Koyunu Seçtiler

Nikâh İçin Sarsala Koyunu Seçtiler

Dalaman’da evliliğe ilk adımı atan Nadire ve İsmet Derin çifti klasik nikâh töreni yerine Dalaman’ın dünyaca ünlü koyu Sarsala koyunu seçti.

29.09.2014 12:31

Dalaman'da evliliğe ilk adımı atan Nadire ve İsmet Derin çifti klasik nikah töreni yerine Dalaman'ın dünyaca ünlü koyu Sarsala koyunu seçti. Sahilde kumsallar üzerinde gençlerin nikahını Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz kıydı.

Ali-Sevim Kaya çiftinin kızı Nadire ile Ziya-Fatma Derin çiftinin oğlu İsmet hayatlarının en anlamlı gününü ölümsüzleştirmek bir ilki gerçekleştirmek ve Sarsala koyunda ilk nikahı kıydırmak istediklerini açıkladılar. Nikahtan önce kısa bir konuşma yapan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, "Genç çiftlerimiz hayatlarının en güzel gününde Sarsala Koyu'nda nikah kıydırmak istediklerini söylediler. Biz de Belediye olarak sıcak baktık. Sanırım Sarsala Koyu'nda kıyılan ilk nikah olduğu için bu nikahın ayrı bir önemi olduğunu düşünüyorum. Her iki aileye de hayırlı uğurlu ve gençlerimize de ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Nikah töreninden sonra genç çift ve arkadaşları ile Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Belediyeyle ait tekne ile koyları dolaştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nikâh İçin Sarsala Koyunu Seçtiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement