Niksar'da Dolmuş Durakları Tahrip Edildi - Son Dakika
Yerel

Niksar'da Dolmuş Durakları Tahrip Edildi

Niksar\'da Dolmuş Durakları Tahrip Edildi

Tokat’ın Niksar ilçesinde dolmuş durakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilerek, yazı ve boyalarla kullanılmaz hale getirildi.

11.11.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde dolmuş durakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilerek, yazı ve boyalarla kullanılmaz hale getirildi.

Niksar Belediyesi zabıta ekipleri şehir içi dolmuş duraklarında bir dizi incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde dolmuş duraklarının sorumsuz kişiler tarafından tahrip edildiği gözlendi. Konu ile ilgili bilgi veren Niksar Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Aksu "Dolmuş duraklarımıza zarar veren kişileri belirlemek üzere ekip kurduk. Artık şehir içerisinde sadece duraklarımız değil, tüm kamu mallarına zarar veren kişi ya da kişiler belirlenip gereken cezai müeyyide uygulanacak" dedi.

Niksar Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan incelemelerde fark edilen dolmuş duraklarının bu hali vatandaşların da tepkisini çekti. Kamu malına zarar verildiğini belirten vatandaşlar, "Yağmurdan, sıcaktan koruyordu. Bu durakların kime ne zararı var. Bunu yapanları kınıyoruz ve bir an önce bulunmasını istiyoruz" şeklinde tepkilerini dile getirdiler. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niksar'da Dolmuş Durakları Tahrip Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement