OMÜ Vezirköprü MYO'da Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Yerel

OMÜ Vezirköprü MYO'da Mezuniyet Heyecanı

OMÜ Vezirköprü MYO Bilgisayar Programcılığı, Çocuk Gelişimi Programı ve Mobilya Dekorasyon Bölümü öğrencileri, mezuniyet belgelerini aldı.

07.06.2014 12:31  Güncelleme: 12:46

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı, Çocuk Gelişimi Programı ve Mobilya Dekorasyon Bölümü öğrencileri, düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldı.

Okul müdürü Ahmet Yüksel, törende yaptığı konuşmada, okulun ilk açıldığında 2 bölüm ve 80 öğrencisi olduğunu, bu sayının 5 bölüme çıktığını aktardı.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise mezun öğrencilere başarı diledi.

Kaymakam Mahmut Kaşıkçı da Vezirköprü'de büyük ölçüde öğrenim gören öğrenciler bulunduğunu belirterek, "Mezun olan öğrencilerimize başlayacakları yeni hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren okul birincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Selenay Araz öğrenciler adına bir konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismini çaktı.

Daha sonra protokol üyelerince 290 öğrenciye mezuniyet belgeleri verildi.

Törene, Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Canlı, Emniyet Müdürü Hakan Karslı, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yener Aksoy, Orman İşletme Müdürü Hasan Kemal Yayla, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi, Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hayati Ağca ve diğer davetliler katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel OMÜ Vezirköprü MYO'da Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement