Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Ziyaretler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz\'a Ziyaretler

OTSO Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

22.04.2014 15:22  Güncelleme: 15:21

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Meclis Başkanı Ufuk Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

OTSO Başkanı Servet Şahin ziyarette yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı tebrik ettiklerini belirtti.

Şahin, "Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sayın başkana yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ordu'nun Büyükşehir olması bu ilin gelişmesi ve geleceğini sağlam temeller üzerine yerleştirmesi adına çok önemli. Yapılacak olan her türlü yatırım Ordu'nun kaderini belirleyecektir. İnanıyoruz ki sayın başkan başta olmak üzere, tüm çalışanları ile büyükşehir belediyesi önemli çalışmalara imza atacaktır. Kendilerine hayırlı olması temennisini ileterek, başarılar diliyoruz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu ilin sorunlarını ve çözüm yollarını hep birlikte ortaya sunacağız. Gelişmek ve daha da büyümek için her kesimin fikirlerine açık olacağız. Yakında başlatacağımız yatırım çalışmaları ile değişimi yaşatmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement