Ordu'daki Karbonmonoksit Zehirlenmesi - Son Dakika
Yerel

Ordu'daki Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuğun cenazesi toprağa verildi.

28.10.2014 16:46  Güncelleme: 09:58

Ordu'nun Fatsa ilçesinde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından etkilenerek hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuğun cenazesi, toprağa verildi.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yaşayan Emine Tan (37) ile kızları Melisa Nur (8) ve Melek Tan'dan (11) bir süre haber alamayan yakınları, ailenin evine gelmiş, eve giren aile yakınları, anne Emine Tan ile kızlarını yatak odasında baygın halde bulmuştu. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinden Melisa Nur kurtarılamamıştı.

Cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alınan küçük kızın cenazesi, ilçedeki evine getirilerek burada helallik alındı ve dua edildi. Melisa Nur'un cenazesi, Orta Büyük Cami'de ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Salihli Mahallesi'ndeki aile kabristanına defnedildi.

Cenazeye, Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edilen anne Emine Tan, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk, Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek ile hayatını kaybeden küçük kızın sınıf arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, çocuğun ölümünde ihmal olup olmadığına ilişkin inceleme başlattıklarını söyledi.

Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavisi devam eden abla Melek Tan ise ambulans uçakla Ankara'daki bir hastaneye sevk edildi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'daki Karbonmonoksit Zehirlenmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa: Allah rahmet eylesin dikkatli olmak lazım 0 0 Yanıtla

Advertisement