Osmaneli'de "Son Kale Türkiye" Adlı Oyun Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de "Son Kale Türkiye" Adlı Oyun Sahnelendi

Osmaneli\'de "Son Kale Türkiye" Adlı Oyun Sahnelendi

Osmanelilere Hizmet Derneği’nin katkılarıyla Osmaneli’ye getirtilen Gözyaşı Geceleri Grubu’nun hazırlayıp sunduğu "Son kale Türkiye" adlı tiyatro oyunu, ilçe sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

26.11.2016 11:10

Osmanelilere Hizmet Derneği'nin katkılarıyla Osmaneli'ye getirtilen Gözyaşı Geceleri Grubu'nun hazırlayıp sunduğu "Son kale Türkiye" adlı tiyatro oyunu, ilçe sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Osmaneli Belediyesi Sakarya Düğün Salonu'nda sahnelenen tiyatro oyununu, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan ve vatandaşlar izledi.

15 Temmuz şehitleri anısına milli mücadele yıllarını ve 15 Temmuz gecesini anlatan oyun sonunda oyuncular ayakta alkışladı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise performanslarından ötürü oyunculara teşekkür etti. Başkan Şahin, "15 Temmuz gecesi yaşanan kalkışmada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, geride kalan ailelerine de sabırlar diliyorum. Yine 15 Temmuz gecesi hayatlarını hiçe sayarak mermilerin önüne gözlerini kırpmadan atlayan gazilerimize de Allah'tan sağlık ve sıhhat diliyorum. İnşallah bir daha böyle bir durum yaşamayız" dedi.

Belediye Başkanı Şahin ayrıca, Gözyaşı Geceleri Grubu'nun oyuncularına çeşitli hediyeler de takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 'Son Kale Türkiye' Adlı Oyun Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement