Ozan Solak Pazarspor'da Yuvaya Döndü - Son Dakika
Yerel

Ozan Solak Pazarspor'da Yuvaya Döndü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor, dış transferde Sarıyer'den Ozan Solak'ı yedi yıl aradan sonra tekrar renklerine bağladı.

09.08.2015 12:41

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Pazarspor, dış transferde Sarıyer'den Ozan Solak'ı yedi yıl aradan sonra tekrar renklerine bağladı.

Pazarspor alt yapısından yetişip profesyonel olan Ozan Solak (29) yedi yıl sonra yeniden Pazarspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp idari binasında yapılan imza töreni sonrası açıklama yapan Mali İşler Asbaşkanı ve Transfer Komite Üyesi Mustafa Atar, "Yeni sezon hazırlıkları ile beraber transferler de devam ediyor. Bu anlamda alt yapımızdan yetişen ve yıllarca bir çok köklü kulüpte tecrübe kazanan Ozan Solak'ı kadromuza dahil ettik. Tecrübesi ile hem gençlere hem de takıma önemli katkılar yapacaktır" diye konuştu.

Ozan Solak ise, yıllar sonra yeniden yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Pazarspor'dan bana teklif geldiğinde kabul etmeme gibi bir lüksüm yoktu. Pazarspor'a hizmete her zaman hazırız ve çağrıldığımızda seve seve geliriz. Yeniden Mavi Beyaz formayı giymemi sağlayan yöneticilerimize ve büyüklerimize teşekkür ederim. Edindiğim tecrübeleri genç arkadaşlarımıza ve takıma aktararak hocalarımızın idaresinde başarılı bir sezon geçirmek için çalışacağız. Taraftarımızın ve camianın desteği ile inşallah Pazarspor'u hedeflerine ulaştırıp güzel bir sezon geçiririz" dedi.

Ozan Solak'ın Adanaspor, Siirtspor, Sarıyer, Tarsus İdman Yurdu, Çankırıspor, Diyarbakır B.Ş.B ve Altay takımlarının formasını giydiği, 3. Lig'de 45, İkinci Lig'de ise 223 müsabakada top koşturduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ozan Solak Pazarspor'da Yuvaya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement