Ak Parti Milletvekili Özdemir : TPİC İşçileri İçin Mücadelemiz Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Milletvekili Özdemir : TPİC İşçileri İçin Mücadelemiz Sürüyor

Ak Parti Milletvekili Özdemir : TPİC İşçileri İçin Mücadelemiz Sürüyor

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir,"TPİC işçileri için mücadelemiz sürüyor" dedi.

22.01.2015 11:33  Güncelleme: 19:18

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, TPİC işçileri ile ilgili açıklama yaptı.

Batmanda son günlerde kamuoyu gündemine oturan TPİC işçilerinin son durumu hakkında bir açıklama yapan Milletvekili Özdemir, "TPİC işçileri için mücadelemiz sürüyor" dedi.

Petrol fiyatlarının ucuzlaması nedeniyle işleri rolantiye alan TPAO.nun sondaj çalışmalarını durdurması nedeniyle işsiz kalan TPIC işçilerinin durumuyla ilgili konuşan milletvekili Ziver Özdemir "işçi kardeşlerimizin işlerinin takipçisiyiz. Hiçbir işçiye çalışmayla ilgili süre verilmemiştir" dedi.

Milletvekili Özdemir, bu konuda Maliye Bakanı başta olmak üzere kendisi ve Diyarbakır, Mardin ile Siirt milletvekillerinin aynı konuda birliktelik sağlayarak TPAO. ve TPIC yöneticileriyle görüştüklerini daha sonra da Enerji Bakanı Taner Yıldız'a sorunu aktardıklarını söyledi.

İşçilerine son verilen TPIC işçilerinin yeniden işlerine dönmesiyle ilgili kimseye süre verilmediğini belirten milletvekili Ziver Özdemir "görevde olacağım zaman içinde işçilerin haklarını korumak için mücadele vereceğim. İşçilerin işlerine devam etmesi için diğer illerin vekilleriyle Başbakana gidip durumu anlattık. Ne zaman ki; petrol fiyatları düzelirse ve TPAO. sondaja başlarsa TPIC işçileri de huzurlu bir şekilde işlerine devam ederler" ifadesini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ak Parti Milletvekili Özdemir : TPİC İşçileri İçin Mücadelemiz Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement