Reyhanlı'da 22 Bin Kayıtlı Suriyeli Var - Son Dakika
Yerel

Reyhanlı'da 22 Bin Kayıtlı Suriyeli Var

Reyhanlı\'da 22 Bin Kayıtlı Suriyeli Var

Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü Polis Lokalinde gerçekleşen "Huzur" toplantısı yapıldı.

14.11.2013 17:44

Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü Polis Lokalinde gerçekleşen "Huzur" toplantısı yapıldı. Toplantıya, Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, Mdr Yrd. Mehmet Kar, Emniyet Amiri Yusuf Orçan ve ilçedeki mahalle muhtarları katıldı.

Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü ve muhtarlar arasında huzur toplantısı yapıldı.

Toplantıda açıklama yapan Emniyet Müdürü Duygu Uzundurukan, Suriye'deki yaşanan iç savaştan birinci derecede ilçemizin etkilendiğini, Reyhanlı ilçesinde 22 bin kayıtlı Suriyeli sığınmacının olduğunu, ilçede adaptasyon sürecinde yaşanan aksaklıklar için ise emniyet olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Reyhanlı patlamalarından sonra ilçemizdeki vatandaşlarımızın sağduyu davranışlarının önemli olduğunu aktaran Uzundurukan, her hafta farklı mahallelerde huzur toplantılarının yapılacağını söyledi.

Reyhanlı'da çalışmaları süren mobese kameralarının üstlenici firma tarafından kısa sürede biteceğini ifade eden Uzundurukan, ilçemizde 9 bin kayıtlı motosiklet var, günde yaklaşık 15 motosiklete el konulduğunu ve denetimlerin artacağını belirtti.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin okul, internet cafe ve parklarda çocukların uyuşturucu başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak kalması ve korunması için çalışmalar yürütüldüğünü vurgulayan Uzundurukan, uyuşturucu ile ilgili olarak aileleri bilgilendirmek için ev ziyaretleri yapılacağı söyledi.

Sadece polis olarak değil ilçemizdeki vatandaşların da üzerlerine düşen görevleri olduğunu belirten Uzundurukan, ilçede şüpheli araç görülmesi durumda beklemeden 155 Polis imdat hattının aranması gerektiğini söyledi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Reyhanlı'da 22 Bin Kayıtlı Suriyeli Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement