Roman Vatandaşlardan Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Roman Vatandaşlardan Belediye Başkanına Ziyaret

Roman Vatandaşlardan Belediye Başkanına Ziyaret

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Şen Mahallede ikamet eden roman vatandaşlar Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.

08.04.2014 14:09

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yer alan Şen Mahallede ikamet eden roman vatandaşlar Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ı ziyaret etti.

Roman vatandaşları makamında ağırlayan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz 8 Nisan Dünya Romanlar gününü tebrik etti. Roman gençlerle bir araya gelen Başkan Yılmaz, mahallenin sıkıntıları ve ihtiyaçlarını dinledi. Başkan Yılmaz, "Bugün 8 Nisan Dünya Romanlar Gününü kutluyoruz. Lapseki ilçesinde Şen mahallede ikamet eden roman vatandaşlarımız azımsanmayacak çoğunlukta. En güzel günlerimizi onlarla birlikte geçiriyoruz. Hayatımızın en önemli günlerinden birisi olan düğünlerde sağ olsunlar müzisyen kimlikleriyle bizlere adeta ev sahipliği yapıyorlar. Sevincimizde, üzüntümüzde hep bizlerden biri olarak içimizde yer alıyorlar. Bugün bizlerin makamına gelerek hayırlı olsun temennisinde bulundurlar. Bizleri memnun ettiler. Bizler roman kardeşlerimizin de sıkıntılarını biliyoruz. Hep birlikte Lapseki'nin gelişimi için elimizi taşın altına koyacağız" dedi. Roman gençler yaptıkları açıklamada, "Lapseki'nin yeni belediye başkanı Eyüp Yılmaz oldu. Bizler kendisini hem tebrik etmeye hem de 5 yıl sürecek olan hizmetlerinde başarılar dilemeye geldik. Başkanımız sağ olsun bizleri layıkıyla ağırladı. Kendisine roman camiası olarak başarılar diliyor, mahallemize de sık sık uğramasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Roman Vatandaşlardan Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement