Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Yaralı Polisi Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Yaralı Polisi Evinde Ziyaret Etti

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Yaralı Polisi Evinde Ziyaret Etti

Adıyaman’ın Samsat ilçe Kaymakamı Kürşad Atak, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan polis memuru Abdulvahap Tepe’yi evinde ziyaret etti.

14.07.2016 13:58

Adıyaman'ın Samsat ilçe Kaymakamı Kürşad Atak, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan polis memuru Abdulvahap Tepe'yi evinde ziyaret etti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan ve ambulans uçak ile Ankara'ya götürülerek Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) tedavi edildikten sonra Yarımbağ köyündeki evine getirilen yaralı polis memuru Abdulvahap Tepe'yi ziyaret eden Kaymakam Atak, kendisi ve ailesine geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

Samsat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır ve bazı kurum amirleri ile birlikte Yarımbağ köyüne giden Kaymakam Atak, yaralı polis memurundan olay ile ilgili bilgiler aldı.

Kaymakam Atak, "Vatan hainleri Ramazan, bayram demeden bölgenin huzur ve güvenliği için canla başla çalışan güvenlik güçlerimize aralıksız kurşun sıkıyor. Bu vatan hainlerinin her hangi bir hedefi, misyonu, amacı olamaz. Bunlar ülkemizin düşmanlarının emrinde çalışan birkaç tane çapulcudan başka hiçbir şey değiller. En büyük zararı ise bölge insanına vermektedirler. Bunları nefretle kınıyoruz. İlçemizin köyünde ikamet eden bir ailenin evladı olan kardeşimiz Abdulvahap Tepe'de Beytüşşebap'ta hainlerle girdiği çatışmada kahramanca çarpışmış, pusuya düşürülmelerine rağmen kendilerini koruyarak hainleri püskürterek iki arkadaşı ile birlikte yaralı olarak kurtularak evine dönmüştür. Kendilerine minnettarız. Allah'tan acil şifalar diliyor, kendisi ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Yaralı Polisi Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement