Samsun'da Asayiş -Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Asayiş -Dolandırıcılık İddiası

Atakum ilçesinde bir kişi, telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişilerce bin 980 lira dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

25.01.2012 16:20

Atakum ilçesinde bir kişi, telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişilerce bin 980 lira dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, kendisini polis olarak tanıtan henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler Recep Korkmaz (48) adlı vatandaşı arayarak, çeşitli numaralara kontör yüklemesini istedi.

Bunun üzerine Recep Korkmaz, bu kişilerin belirttiği numaralara periyodik aralıklarla bir 980 liralık kontör aktardı.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan Recep Korkmaz, İl Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak yardım istedi.

-Motosiklet hırsızlığı

Atakum ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıldığı bildirildi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde, Barış P'ye (33) ait 55 LL 351 plakalı park halindeki motosiklet, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

-Evden hırsızlık

Atakum ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

İncesu Yalı Mahallesi'nde Hatice Nermin V'ye (40) ait yazlık eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, evden mutfak aletleri, 1 adet mini fırın, 1 adet çay makinesi, 2 adet mutfak robotu, 1 adet semaver, 1 adet televizyon, 1 adet bisiklet, 1 adet akülü araba ve 1 adet elektrikli ısıtıcıyı çalarak kaçtı.

-Otomobil hırsızlığı

Atakum ilçesinde bir otomobilin çalındığı bildirildi.

Denizevleri Mahallesi'nde Yusuf K.'ye (52) ait hurdaya çıkardığı park halindeki 55 KH 538 plakalı otomobili, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler çalarak kaçtı.

-Motosiklet hırsızlığı

Canik ilçesinde motosiklet hırsızlığı yapıldığı bildirildi.

Karşıyaka Mahallesi'nde Şenol K'ye (39) ait 55 SZ 494 plakalı motosiklet, sipariş götürdüğü evin önünden henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

-İş makinesi hırsızlığı

Canik ilçesinde iş makinesi hırsızlığı yapıldığı bildirildi.

Gaziosman Paşa Mahallesi'nde operatörlüğünü İbrahim Keskin'in (33) yaptığı 34-07-8970 plakalı park halindeki kepçeyi, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler çalarak kaçtı.

-Çantadan hırsızlık

İlkadım ilçesinde bir kadının çantasından hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Kale Mahallesi'nde Rukiye K'nin (44) yanına yaklaşan henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, çantasında bulunan banka kartları, kredi kartları ve 450 lirayı çalarak kaçtı.

Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Asayiş -Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement