Sanimder'den Timav'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sanimder'den Timav'a Ziyaret

Sandıklı İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (SANİMDER) Başkanı Ramazan Ayyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Abdullah Ecevit Öksüz'ü ziyaret etti.

09.04.2014 12:16

Sandıklı İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (SANİMDER) Başkanı Ramazan Ayyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) Genel Başkanı Abdullah Ecevit Öksüz'ü ziyaret etti.

Ayyıldız, ziyaretinde, imam hatipli olsun ya da olmasın mensubiyet duygusu yaşayan vatandaşlarla okullara, öğrencilere sahip çıkılması gerektiğini belirterek, okul idarecilerinin sorunlarla yalnız bırakılmaması gerektiğini vurguladı.

Yöneticilerle beraber olunduğunun hissettirilmesinin önemine değinen Ayyıldız, bu sayede okulların gerçek anlamda yaşatılacağını ve toplumdaki görevlerini yerine getirmelerinin sağlanacağını bildirdi.

Öksüz ise imam hatipliliğin günlük koşuşturmaların, günlük heveslerin, anlık hazların, çıkar kavgalarının, ikbal hesaplarının ötesinde bir misyonun sancaktarlığı  olduğunu belirterek, ithal ahlaki değerleri, köksüz medeniyetleri değil yüksek ahlaki değerleri ve ensar muhacir kardeşliği örneğini doğurmuş bir medeniyetin temsilcisi olduğunu anlattı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanimder'den Timav'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement